maj 10, 2016

ITH

 

          

 

Værktøjerne omfatter hydrauliske momentnøgler, stræk- og træk-værktøjer ( Boltetrækcylindere) , hydraulikpumper og en række former for tilbehør til hydraulik.

​ITH er certificeret efter nyeste ISO 9000 standard, og ITH er kendt for at levere produkter af meget høj kvalitet til en række af verdens førende virksomheder i krævende miljøer og brancher som fx vindmølle-industrien, offshore-branchen, energisektoren m.m.

 

           

 

 

​ITH markedsfører en række standardløsninger, som lever op til markedets strengeste krav omkring præcision og holdbarhed, og udvikler derudover en lang række kundetilpassede løsninger, som designes i tæt samarbejde med teknikere og designere hos den enkelte kunde.

ITH leverer bolte og møtrikker i en række certificerede legeringer og med dimensioner fra M20 – M 245 og endda større specialbolte.

 

                           

 

Værktøjerne fra ITH anvendes inden for både sværindustri med behov for bolte i meget store dimensioner og momenter, og samt i andre former for industri, hvor der også stilles krav om meget stor præcision, holdbarhed og dokumentérbarhed.

 

             

 

ITH yder naturligvis fuld service på alt hydraulisk udstyr. Afhængigt af kundens behov repareres og kalibreres udstyret af ITHs mekanikere i Danmark eller kunden kan alternativt udføre dette selv med egne montører der uddannes hos ITH og opnår certifikat efter kursus. Det er også muligt at ITH gennemfører den komplette boltespændingsopgave direkte hos kunden.

Kontakt os for nærmere information:

DANTOR – Torben Holst – th@dantor.dk – +45 40 26 65 32

 

Link til ITH´s web-side:

http://www.ith.com