maj 14, 2017

thyssenkrupp rothe erde

 

                             

 

 

thyssenkrupp rothe erde producerer både større og mindre drejekranse, sømløst valsede ringe og flere former for rullelejer.  thyssenkrupp rothe erde er en af verdens absolut førende producenter på området, og produkterne anvendes i sammenhænge, hvor der stilles endda meget store krav til præcision, holdbarhed og styrke.

               

Virksomheden har gennem mere end 100 år udviklet og perfektioneret forarbejdningen af stål og andre metaller til brug i tunge brancher som fx jernbaner, luftfart, offshore, vindmøller og transportsektoren.

​Via et tæt samarbejde med kunderne, stort teknisk og produktionsmæssig ekspertise og yderst kvalificeret rådgivning er Rothe Erde i stand til at levere konkurrencedygtige løsninger, som gang på gang beviser deres levedygtighed i både aggressive miljøer og krævende brancher.

Drejekranse fra thyssenkrupp rothe erde er kendt for at være velegnede som konstruktionsenheder inden for alle tekniske områder hvor maskindele skal kunne drejes i forhold til hinanden.

 

Drejekranse, rullelejer, sømløst valsede ringe og flere andre produkter fra thyssenkrupp rothe Erde indgår som vigtige konstruktionsdele i alt lige fra vindmøller over kraner og boreplatforme til fly, tog, lastbiler og skibe. Omdrejningspunktet er at thyssenKrupp rothe erde’s komponenter fungerer optimalt inden for praktisk taget alle tekniske områder, hvor der stilles krav om præcision og pålidelighed.

​DANTOR har et indgående kendskab til produkterne fra thyssenkrupp rothe erde og til de mange områder og brancher, hvor drejekranse, lejer og ringe fra rothe erde bliver brugt hver dag.

Lette drejekranse:

thyssenkrupp rothe erde Lenk-kranse (mindre drejekranse) er gennemtestede kvalitetsprodukter, der er udviklet til indbygning i lastbiltrailere. Efterhånden har denne type også vundet indpas som konstruktionselementer til forskellige former for maskinbygning bl.a. til drejeborde i logistikbranchen.

De kan leveres i diameterområde fra 400 mm til 13000 mm i forskellige udførelser både med eller uden gummitætning.

​Denne type drejekranse er førsteklasses bearbejdet og opfylder de store kapacitetskrav.​

DANTOR er lagerførende i de mest gængse typer og kan levere fra dag til dag. Kontakt os på tlf. +45 40 26 65 32 for indhentning af tilbud.

Sømløst valsede ringe og flanger.

Sømløst valsede ringe fra thyssenkrupp rothe erde anvendes i dag som vigtige konstruktionselementer inden for mange industriområder, bl.a. til: Tandhjul | Turbiner | Vindmøller | Offshore | Ventiler | Understøtningsringe til drejekranse | Tandkranse | Maskinbygning​

thyssenkrupp rothe erde sømløst valsede ringe kan leveres i rå eller bearbejdet udførelse i dimensioner fra 400 mm til 8000 mm og indtil en vægt på 25000 kg pr. stk. Ringene fremstilles i flere forskellige stålkvaliteter samt letmetallegeringer og kan varmebehandles efter ønske fra kunden.

 

Link til thyssenkrupp rothe erdes web-side.

http://www.thyssenkrupp-rotheerde.com